MENÜ

Zonguldak Kömürspor - Şanlıurfaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 4. hafta maçları oynanacak. Haftanın önemli maçında Zonguldak Kömürspor Şanlıurfaspor'u ağırlayacak. Bu karşılaşma TRT'den canlı olarak ekranlara gelecek. Zonguldak Kömürspor - Şanlıurfaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maçın detayları da fanatik.com.tr'de olacak.

Zonguldak Kömürspor - Şanlıurfaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Zonguldak Kömürspor ve Şanlıurfaspor Zonguldak'ta karşı karşıya gelecek. İlk 3 haftada 4 puan toplayan Zonguldak kömürspor taraftarının da desteği ile Şanlıurspor'u yenmek istiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 3 haftada oynadığı maçlarda 2 galibiyet 1 de beraberlik alan Şanlıurfaspor ise çıkışını bu maçta devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Zonguldak Kömürspor - Şanlıurfaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 22 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da başlayacak ve TRT Kurdi'den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Şanlıurfaspor sezona Fethiyespor galibiyetiyle başladı. Rakibini 2-1 yenen Güneydoğu ekibinde Sercan Kaya ve Samet Akaydın takımına galibiyet getiren golleri kaydetti. Şanlıurfaspor ikinci hafta maçında ise bu kez deplasmanda Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kaldı. Konuk ekibin golü yine Sercan Kaya attı. Urfa ekibi 3. hafta maçında ise sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor'u Fevzi Özkan'ın tek golü ile 1-0 yenerek 3 puana uzanan taraf oldu.

Zonguldak Kömürspor sezona Manisa mağlubiyeti ile başladı. 2. haftada ise Zonguldak sahasında Pendikspor'u 1-0 ile geçerken 3. haftada Bandırmaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

YORUM YAZ