MENÜ

Zlatan'ın acı intikamı

Danimarka basınının 'pembe külot' giydirerek dalga geçtiği İbrahimovic'in cevabı klas oldu. Fileleri 2 kez havalandıran İbra, ülkesinin Fransa biletini almasını sağladı.

Zlatan'ın acı intikamı

Euro 2016 Play-off turu 2. maçında İsveç, Danimarka ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp, Fransa vizesini kaptı. Maçtan bir gün önce Danimarka basını, Zlatan İbrahimovic’e “pembe külot” giydirmiş ve İsveçli yıldızın emekli olması gerektiğini belirterek dalga geçmişti. Ibra’nın Danimarka basına cevabı ise tarihe geçecek cinsten oldu. Ev sahibi ekibin filelerini biri frikikten olmak üzere 2 kez havalandıran başarılı oyuncu, cevabını sahada vermiş oldu.

‘Onları emekliye ayırdım’

Danimarka ile eşleştiklerinde rakipten kendisinin emekli olmasına yönelik açıklamalar yapıldığını hatırlatan İbrahimovic, “Benim emekli olmamı istiyorlardı ancak ben tüm Danimarka’yı emekliye ayırdım” dedi. Maçı kazandıkları ve turnuvada kaldıkları için çok mutlu olduğunu belirten golcü, “Play-off’a kaldığımız için çok eleştiri aldık. Bizi kimse yeterli görmüyordu ancak biz sabrettik ve daha önce yenemediğimiz, benim gol bile atamadığım Danimarka’yı yenmeyi başardık. Ne istediğimizi biliyorduk ve bunu almayı başardık” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ