MENÜ

Zlatan Ibrahimovic, koronavirüsü yendiğini açıkladı

Son dakika haberi: Milan, İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'in koronavirüs testinin negatif çıktığını ve karantina sürecinin sona erdiğini açıkladı. Milan'ın yaptığı açıklamanın ardından güzel haberi takipçileriyle sosyal medyadan paylaşan Ibrahimovic, "Covid, Tanrı senin için geliyor." ifadelerini kullandı.

Zlatan Ibrahimovic, koronavirüsü yendiğini açıkladı

İtalya Serie A ekiplerinden Milan’da forma giyen İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic, yeni tip koronavirüs hastalığını atlattı. Milan Kulübü'nün açıklamasında, Ibrahimovic’e yapılan son iki koronavirüs testinin negatif çıktığı, Milano kenti sağlık yetkililerinin de oyuncunun karantinasına son verdiği belirtildi.

Haberin Devamı

"Covid, Tanrı senin için geliyor"

Kulübün yaptığı açıklamanın ardından Ibra'dan flaş bir paylaşım geldi. Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan ve 7 milyona yakın takipçisi bulunan yıldız oyuncu, "Karantina bitti. Covid'i s.... Tanrı senin için geliyor." paylaşımı yaptı. Bu paylaşım kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Çizme ekibi, 24 Eylül’de 39 yaşındaki golcüsünün koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve oyuncunun kendisini karantinaya aldığını duyurmuştu.

YORUM YAZ