MENÜ

Zirveye 6, Şampiyonlar Ligi'ne 3 puan!

Beşiktaş, lider Başakşehir’in 2 puan kaybettiği haftada Sivasspor engelini 2-1’le geçti.Tam 12 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen ve yeniden şampiyonluk hesaplarına başlayan Beşiktaş, puan farkını lider Başakşehir’le 6’ya, 2. Galatasaray’la da 3’e indirdi.

Zirveye 6, Şampiyonlar Ligi'ne 3 puan!

Ligde 11 maçtır kaybetmeyen ve yeniden zirve yarışına dahil olan Beşiktaş, lider Başakşehir’in 2 puan kaybettiği haftada hata yapmadı. Kara Kartal, zorlu Sivas deplasmanında Domagoj Vida ve Burak Yılmaz’ın attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Tam 12 maçtır ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Siyah-Beyazlılar bu sonuçla puanını 56’ya yükseltti. Üst üste oynadığı son 5 maçını da kazanan Beşiktaş, zirveyle arasındaki puan farkını da iyice eritti.

Haberin Devamı

Avantaja çevirdi

Son dönemdeki formuyla dikkat çeken ve rakiplerinin puan kayıplarını avantaja çeviren Kara Kartal, ligin bitimine 5 hafta kala yeniden şampiyonluk hesaplarına başladı. Puan farkını lider Başakşehir’le 6’ya, 2. sıradaki Galatasaray’la da 3’e indiren Siyah-Beyazlı ekip, en kötü ihtimalle sezonu Şampiyonlar Ligi bileti alarak tamamlamayı hedefliyor.

YORUM YAZ