MENÜ

Zirvenin adı Kara Kartal

Karadeniz turunda önce Rize’yi ardından dün de Trabzonspor’u devirmeyi başaran Beşiktaş, puanını 60’a çıkardı ve 1 puan fazlasıyla Fenerbahçe’den liderliği geri almayı bildi.

Zirvenin adı Kara Kartal

Süper Lig’de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içine giren Beşiktaş, liderlik hesapları yaptığı Karadeniz turundan istediğini alarak İstanbul’a dönmeyi başardı.

Önce geçtiğimiz cumartesi günü Çaykur Rizespor’u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran Siyah-Beyazlılar, çalışmalarını Rize’de sürdürdükten sonra dün de ertelenen Trabzonspor maçı için Hüseyin Avni Aker’in çimlerine ayak bastı.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede kilidi Mario Gomez’in golüyle açan, kapanışı Olcay Şahan’la yapan Kartal, bu zorlu randevudan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

6 PUANI KAPTILAR

Böylece Şenol hocanın öğrencileri, hem Karadeniz’de 2’de 2 yapıp 6 puanı hem de Fenerbahçe’den liderliği kapmayı başardı. Taraftarlarını zirvenin sahibi olarak çok mutlu eden Beşiktaş’ın şimdi tek hedefi; kalan haftalarda Sarı-Lacivertliler’e yerini kaptırmamak ve 34. haftanın sonunda da şampiyonluk kupasını havaya kaldırmak olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ