MENÜ

Zirve yine Sam Bennett'in

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 137.2 kilometrelik Fethiye-Marmaris etabında kazanan, önceki günde olduğu gibi yine Sam Bennett oldu. Bennett, bu etabı 3 saat 16 dakika 27 saniye ile zirvede tamamladı.

Zirve yine Sam Bennett'in

54’üncü Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 137.2 kilometrelik Fethiye-Marmaris etabını Bora Hansgrohe Takımı’ndan Sam Bennett kazandı. Bennett, 3 saat 16 dakika 27 saniye ile TUR 2018’in üçüncü etabında gülen isim oldu. Etapta Quick-Step Floors’tan Arjantinli Maximiliano Richeze ikinci, Trek-Segafredo’dan Alman John Degenkolb üçüncü oldu. Türk Milli Takımı’ndan Ahmet Örken ise büyük bir başarıya imza atarak etabı tekerlek farkı ile beşinci bitirdi. Saat 13.15’te verilen startla birlikte 137 sporcu etabı kazanmak için pedal çevirdi.

Haberin Devamı

Sıra Marmaris-Selçuk’ta

TUR 2018’in başından bu yana Türkiye Güzellikleri Mayosu’nu kazanma adına büyük bir uğraş veren Onur Balkan ise Beyaz Mayo’yu bugünkü Marmaris-Selçuk etabında da taşımaya hak kazandı. Etabın 101.8’inci kilometresinde gerçekleşen Türkiye Güzellikleri Prim kapısından Türk Milli Takımı’ndan Muhammed Atalay birinci geçerken, Feritcan Şamlı ikinciliği, Sport Vlaanderan Takımı’ndan Van Rooy Kenneth de üçüncülüğü aldı. Böylece puan üstünlüğü ile yerini koruyan Onur Balkan beyaz mayoyu taşımaya hak kazandı.

Batuhan Özdemir

YORUM YAZ