MENÜ

Zirve mesajı!

'Aslan yarıştan koptu' derken, Manisa karşısında alınan galibiyet Rijkaard'ın yüzünü güldürdü. Hollandalı hoca, “Şampiyonluk için umutlarımız sürüyor, hedef kalan maçlarımızı kazanmak” diye konuştu.

Zirve mesajı!

Galatasaray’da teknik direktör Frank Rijkaard, Manisaspor karşısında aldıkları 3 puanın ardından çok mutluydu. Frank Rijkaard, “Uzun bir aranın ardından deplasmanda kazandığımız için elbette çok sevinçliyiz. Gerçekten buna ihtiyacımız vardı, hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Sahamızda Diyarbakırspor’a karşı oynayan kadro, iyi bir futbol ortaya koymuştu, buyüzden de kadroyu bozmak istemedik. Karşılaşmaya baktığımızda ise baskılı ve üstün bir futbol sergiledik. Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi elbette bizi de çok ilgilendiriyor. Tabii biz kendi maçlarımıza odaklanmalıyız” açıklamasını yaptı.

Arda için ‘ağaç’ benzetmesi
Zirve yarışını sonuna kadar sürdüreceklerinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, “Kulübümüzün onuru için, kalan maçlarımızı kazanmamız çok önemli. şampiyonluk için umudumuz hala sürüyor. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ancak son zamanlardaki bazı problemlerin en kısa zamanda çözülmesi gerekiyor. Arda bizim için çok önemli bir oyuncu. Eğer çok yüksek bir ağaçsanız, en çok rüzgarı siz alırsınız. Arda da zamanla baskının üstesinden gelecektir. Elano’nun Dünya Kupası’nı düşündüğünü sanmıyorum. Bu maçta çok akıllı paslar attı” dedi.

RIJKAARD'IN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Haberin Devamı
YORUM YAZ