MENÜ

Zinedine Zidane Manchester United'ın teknik direktörü olacak mı? Menajeri açıkladı...

Real Madrid'in eski hocası Zinedine Zidane'ın adı, bir süredir Manchester United ile birlikte anılıyordu. Kırmızı Şeytanlar'ın menajerliğini Jose Mourinho'dan devralacağı iddia edilen Zidane ile ilgili menajeri Alain Migliaccio'dan açıklama geldi.

Zinedine Zidane Manchester United'ın teknik direktörü olacak mı? Menajeri açıkladı...

Manchester United'la sezona istediği gibi başlayamayan ve eleştirilerin odağındaki isim olan menajer Jose Mourinho'nun Kırmızı Şeytanlar'daki koltuğu bir süredir sallantıda.

Haberin Devamı

Portekizli teknik adamın takımdan gönderilebileceği iddia edilirken yerine geçecek isminse Real Madrid'le geçtiğimiz sezonun sonunda yollarını ayıran Zinedine Zidane olacağı öne sürülüyordu.

Zidane da İspanyol televizyonu TVE’ye yaptığı yaptığı açıklamada "Çok kısa bir süre içinde yeniden bir takımın başına geçeceğime eminim." diyerek United'ın başına geçebileceğinin sinyallerini vermişti.

"İngiltere'ye gitmeyecek"

Fransa'da yayım yapan Journal du Dimanche'a konuşan Zidane'ın menajeri Alain Migliaccio ise söz konusu iddiaları yalanladı. Zizou'nun Ada'ya gitmeyeceğini ifade eden Migliaccio, şu sözleri kullandı:

"Zidane, psikolojik anlamda çok yorgun ve bu yıl dinlenmeyi tercih etti. Dolayısıyla bu kararından dönmeyecektir. Öte yandan İngiltere'ye gideceğini de düşünmüyorum çünkü oradaki futbol, onun tarzına uygun değil.

Haberin Devamı

Onunla bu konu hakkında konuşmuştum ve doğrusunu isterseniz İngiltere'de bir takım çalıştırmak onu cezbetmiyor."

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUM YAZ