MENÜ

Zidane, Mbappe'yi şu sözlerle ikna etti: Kurban ederiz!

Fransız teknik adam, Kylian Mbappe ile bir araya geldi ve “Yeterince süre bulamayacağın konusunda asla sıkıntı yaşamayacaksın. Ronaldo, Bale ya da Benzema’dan birini senin için kurban ederiz” ifadelerini kullandı.

Zidane, Mbappe'yi şu sözlerle ikna etti: Kurban ederiz!

Transfer döneminin en çok konuşulan oyuncularının başında gelen Monaco’nun genç yıldızı Kylian Mbappe için Avrupa’nın devleri adeta savaş veriyor. Birçok takım, Mbappe’yi transfer etmek için girişimde bulunurken, avantajın Real Madrid’de olduğu öne sürüldü. Fransa’nın yüksek tirajlı gazetelerinden L’Equipe’in dün manşetten verdiği haberde Real’in Fransız teknik direktörü Zinedine Zidane’ın, Mbappe ile çok gizli bir görüşme yaptığını yazdı.

Kariyerindeki ilk hocalık deneyiminde İspanyol deviyle üst üste 2 kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanarak tarihe geçen ve geride bıraktığımız sezonda da La Liga’yı kazanan Zidane’ın, 18 yaşındaki hücum oyuncusunu ikna ettiği bildirildi.

135 milyon Euro masada...

Tecrübeli futbol adamının, Mbappe’ye sürekli forma giyeceği konusunda da garanti verdiği ve hatta bu sırada kendisine, “Yeterince süre bulamayacağın konusunda asla sıkıntı yaşamayacaksın. Hücum hattımızdaki Ronaldo, Bale ya da Benzema’dan birini senin için kurban ederiz” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Los Galacticos’un bunun ardından ise Monaco’nun kapısını çaldığı ve 135 milyon Euro’luk (529 milyon TL) bir bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi. Geçen sezon 46 maçta 28 gol atıp, 8 de asist yapan genç futbolcuyla PSG ve Arsenal de ciddi olarak ilgileniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ