MENÜ

Zidane'ın yerine Michael Laudrup

Zinedine Zidane, düzenlediği basın toplantısında Real Madrid'deki görevinden istifa ettiğini açıklayarak büyük bir sürprize imza atmasının ardından Real, yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Zidane'ın yerine Michael Laudrup

İtalya spor medyasında yer alan haberlere göre kulüp başkanın listesinde bir çok isim yer alıyor. Florentina Perez İspanya'da hem Barcelona hem de Real Madrid formalarını terleten Michael Laudrup takımın başına getirmeyi düşünüyor.

Katar'ın Lekhwiya ekibini çalıştıran Michael Laudrup'un menajeri Bayram Tutumlu, Real yöneticilerin bu yönde düşüncelerini kendilerine ilettiklerini ve önümüzdeki günlerde görüşmelerin gerçekleşeceği belirtti.

İtalyan basınına göre Real’in listesinde Laudrup’un yanı sıra alternatif isimler olarak, Conte, Sarri ve Cannavaro da var. İspanyol ekibi ayrıca gelecek sezon için kaleci arayışlarını da sürdürüyor.

Allison'a 100 milon Euro

Real Madrid bu yönde Roma'nın başarılı Brezilyalı kalecisi Allison’u transfer etmek istiyor. Konuyla ilgili ünlü Fifa menejeri Tutumlu Allison’nun transferi için Roma kulübü ile de görüşmelerin başladığını bildirdi. Roma'nın Brezilyalı kaleci için belirlediği fiyat ise 100 milyon euro.

Dündar Keşaplı - Roma

Haberin Devamı
YORUM YAZ