MENÜ

Zidane'dan Benzema'ya büyük övgü: Gelmiş geçmiş en iyisi Karim

Zinedine Zidane, Real Madrid'den eski öğrencisi ve vatandaşı Karim Benzema' ya övgüler yağdırdı. Zidane, "Karim, Fransa'nı n gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncusu. Bazıları size Jean- Pierre Papin der, kimisi Michel Platini der ama benim için Karim'dir" dedi.

Zidane'dan Benzema'ya büyük övgü: Gelmiş geçmiş en iyisi Karim

Karim Benzema'ya Ballon d'Or ödülünü takdim eden Fransız futbol efsanesi Zinedine Zidane, Benzema'nın gelmiş geçmiş en iyi Fransız forvet olduğunu söyledi. Zidane açıklamasında, "Karim, Fransa'nın gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncusu. Bazıları size Jean-Pierre Papin der, kimisi Michel Platini der ama benim için Karim'dir" sözlerini kullanarak iddiasını net bir şekilde ortaya koydu.

Haberin Devamı

'Ağabeyi sayılırım!'

Zidane ayrıca kendisi gibi Cezayir asıllı olan ve Real Madrid'de hocalık yaptığı dönemde daha da kaynaştığı Benzema ile ilgili, "Karim'in ağabeyi sayılırım. İkimiz de birbirimize küçük kardeşim - ağabeyim diye hitap etmeyi severiz. Geçmişimiz de aşağı yukarı aynı. Sadece ben Marsilyalı o Lyonlu. Bizler profesyonel olma hayali kuran ve varoşlardan gelen gençlerdik ve çok çalışarak başardık" sözlerini kullandı.

3 kez Şampiyonlar Ligi

Zinedine Zidane, Benzema'nın da önemli bir parçası olduğu Real Madrid'de 3 Şampiyonlar Ligi ve 2 La Liga şampiyonluğu yaşamıştı.

YORUM YAZ