MENÜ

Zeynep Alkan kimdir?

Alt liglerde şampiyonlar ve play-off oynamaya hak kazanan takımlar belli oldukça, tebrik mesajları artıyor. Spor dünyasının yanı sıra sanat camiasının ünlüleri de kendilerine yakın gördükleri kent takımları ile ilgili paylaşımlar yapıyor. O ünlülerden biri de Zeynep Alkan. Instagram paylaşımları dikkatleri üzerine çeken Zeynep Alkan tebriklerini yollayarak Hatayspor ve Bandırmaspor kulüplerinin başarılarını onore etti. Peki Zeynep Alkan kimdir, kariyeri, hayata nasıl? Zeynep Alkan ile ilgili merak edilenleri bu içerikte bulabileceksiniz.

Zeynep Alkan kimdir?

Hatayspor ve Bandırmaspor üst lige çıkma başarıları göstererek farklı çevrelerden tebrikler almaya başladı. İki kulübü tebrik eden isimlerden biri de Zeynep Alkan oldu. Spor dünyasında ismi çok fazla duyulmayan ancak sanat dünyasının babası nedeniyle yakından tanıdığı Zeynep Alkan, Hatay'lı olması nedeniyle Hatayspor'u; kendi ifadesiyle 'yarı Bandırmalı' olduğu için de Bandırmaspor'u tebrik için instagram paylaşımları yaptı. Peki Zeynep Alkan kimdir, kariyeri nasıl, ne işle uğraşır? Zeynep Alkan'a ilişkin detayları bu haberin devamında bulabileceksiniz.

Haberin Devamı

Zeynep Alkan kariyeri

Zeynep Alkan, ünlü komedyen Hamdi Alkan'ın büyük kızıdır. Yurtdışında eğitimine devam eden 21 yaşındaki genç oyuncu, babasının yolundan giderek oyunculuk konusunda kariyer sahibi olmanın planlarını yapmaktadır. Genç yaşına rağmen başarılı organizasyonlarda yer almıştır, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün büyük kızı olan Zeynep Alkan, başrolünde ünlü komedyen Ata Demirer'in oynadığı 'Hedefim Sensin' filminde rol almıştır.

Zeynep Alkan instagram hesabı

İstanbul doğumlu olan Zeynep Alkan, 'Hayat Bazen Tatlıdır' isimli dizide rol alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Alkan dizide 'Emoji Emel' rolünde oynamıştır. Instagram'ı aktif kullanan genç oyuncu. zaman zaman spor dünyası ile ilgili paylaşımlar da yaparak, sporseverlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Zeynep Alkan, '@zeynepalkanz' profiliyle instagram'da yer almaktadır.

YORUM YAZ