MENÜ

"Zenit - Fenerbahçe maçında avantaj..."

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, son 32 turda Zenit'le oynadığı ilk maçı Slimani'nin golüyle 1-0 kazanmıştı. Zenit ile Fenerbahçe arasında oynanacak rövanş maçı Rusya'da bugün oynanacak. Türkiye saati ile 20:55'de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Zenit - Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlara mikrofon uzattık ve "Tur atlayan taraf hangi takım olur?" sorusunu yönelttik. İşte taraftarların Zenit - Fenerbahçe maçıyla ilgili yorumları...

UEFA Avrupa Ligi son 32 tur ilk maçında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Zenit'i 1-0 mağlup etmişti. Zenit ile Fenerbahçe arasında oynanacak rövanş maçı Rusya'da bugün oynanacak. Türkiye saati ile 20:55'de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

Haberin Devamı

Zenit - Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlara mikrofon uzattık ve "Tur atlayan taraf hangi takım olur?" sorusunu yönelttik.

Taraftarların büyük bölümü Fenerbahçe'nin Zenit karşısında turu geçen taraf olacağını düşünürken bir bölüm taraftar da Zenit'in maçı kazanacağını düşünüyor.

İşte taraftarların Zenit - Fenerbahçe maçıyla ilgili yorumları...

YORUM YAZ