MENÜ

Zeljko Obradovic: "Bu maçta rotasyon yapmak zordu. Önemli bir galibiyet aldık"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı TOFAŞ'ı 74-69 mağlup eden Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, ağır ve zorlu maç tempolarının olduğu bir haftayı geride bıraktıklarını söyledi.

Zeljko Obradovic: "Bu maçta rotasyon yapmak zordu. Önemli bir galibiyet aldık"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı TOFAŞ'ı 74-69 mağlup eden Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Obradovic, ağır ve zorlu maç tempolarının olduğu bir haftayı geride bıraktıklarını söyledi.

Son 7 günde 4 maç oynadıklarını belirten Obradovic, bu yüzden oyuncularının maç boyunca gösterdiği reaksiyondan memnun olduğunu aktardı.

Çok önemli bir galibiyet alan oyuncularını tebrik eden Obradovic, şunları kaydetti:

"40 dakika boyunca bizden istenen seviyede oynamasak bile zorlu maç programından dolayı sakatlarımız vardı. Bu, etkendi. Bu maçta rotasyon yapmak zordu. Önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum destekleri için. TOFAŞ da seyircisiyle çok güzel bir atmosfer yakaladı. Onları da tebrik ediyorum, sonuna kadar mücadele edip, asla pes etmediler. 21 sayı geriden gelip oyuna ortak olmayı bile başardılar."

YORUM YAZ