MENÜ

Zeljko Obradovic: Bu galibiyet çok önemliydi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. hafta mücadelesinde konuk ettiği Anadolu Efes'i 86-79 mağlup eden Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes karşısında elde edilen galibiyetin önemine vurgu yaptı.

Zeljko Obradovic: Bu galibiyet çok önemliydi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. hafta mücadelesinde konuk ettiği Anadolu Efes'i 86-79 mağlup eden Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Anadolu Efes karşısında elde edilen galibiyetin önemine vurgu yapan Obradovic, “Uzatmaya giden bir maç olduğuna bakarsak, oynaması zor bir karşılaşmaydı. Bu da iki takımında kazanma şansının olduğunu gösteriyor. Birçok dakikada oynayış şeklimizden mutlu oldum. Maçın sonunda çok iyi reaksiyon vermediğimiz anlar oldu. Böyle anlarda daha doğru kararlar almalıyız. Bazı şeyleri sürekli tekrarlamalıyız. İkinci yarıda da problemin devamı vardı. İyi olan savunma açısından iyi oynamaya devam etmemizdi. Bazen böyle şeyler olabiliyor. Anadolu Efes’i tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç daha oynadılar. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bu galibiyet çok önemliydi. Her zaman taraftarlara güzel destekleri için teşekkür ediyorum. Elimizdeki yabancı sayısına göre en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok fazla düşünmüyorum. Kurallar yapılırken, bana sorulmadı. Kimse sormadı, fikrimi. Antrenör olarak bize verilen kurallara uymaya çalışıyorum” dedi.

YORUM YAZ