MENÜ

Zeljko Obradoviç 3 yıl daha Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Basketbol Şubesi'nden sorumlu yönetisi Ozan Balaban, taraftara müjdeyi verdi: Zeljko Obradoviç 3 yıl daha Fenerbahçe'nin koçu olarak görev yapacak.

Zeljko Obradoviç 3 yıl daha Fenerbahçe'de

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandıracak bir müjde geldi. Geldiği günden bu yana tribünlerin taparcasına sevdiği Zeljko Obradovic'in kariyerine Türkiye'de devam edeceği açıklandı.

Basketboldan sorumlu yönetici Ozan Balaban, taraftarı heyecanlandıracak şu açıklamayı yaptı: Zeljko Obradoviç 3 yıl daha Fenerbahçe'nin koçu olarak görev yapacak.

QNB Finansbank ile yapılan sponsorluk anlaşmasında konuşan Balaban, Sırp teknik adamla yaptıkları anlaşmayı şu sözlerle duyurdu: "Başkan Aziz Yıldırım ile Obradovic, prensipte el sıkıştı. Koçumuz, 3 yıl daha bizimle olacak. Bunun müjdesini vereyim."

Zeljko Obradovic ise yeni sözleşmesi ile ilgili olarak esprili ifadeler kullandı: "Sponsorumuz olduğu için burada kalmam daha kolay olacak." Başkan Aziz Yıldırım ise, "Sözleşme haftaya biter" diyerek, noktayı koydu.


Fenerbahçe'ye dünya devi!



Haberin Devamı
YORUM YAZ