MENÜ

Zeki Murat Göle: Kendi adıma utanıyorum

Fenerbahçe'de yardımcı antrenör Zeki Murat Göle, 1-0 kaybettikleri Konyaspor mücadelesini değerlendirdi. Fenerbahçe ruhunu sahaya yansıtamadıkları için kendi adına uatndığını belirten Göle, "Rakip 9 kişi kaldı ve biz en ufak bir istek ve arzu ortaya koyamadık. Ne kaliteli orta yapabildik, ne koşu yaptık. Bunların hepsi olunca da böyle bir oyun ortaya çıktı. Fenerbahçe bu durumun üstesinden gelebilecek bir kulüp, biz de bunun için her şeyi yapacağız." dedi.

Zeki Murat Göle: Kendi adıma utanıyorum

Zeki Murat Göle'nin maç sonu açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Bu akşam Fenerbahçe ruhunu sahaya yansıtamadığımız için kendi adıma utanıyorum. Buraya kelimeleri aktarabilmek çok zor benim için. Planladığımız oyunu bugün uygulayamadık. Konyaspor'u da tebrik ederim mücadelelerinden dolayı.

Bizim için zor bir maç oldu. Sahada psikolojik olarak enerjimiz çok düşüktü. Rakip 9 kişi kaldı ve biz en ufak bir istek ve arzu ortaya koyamadık. Ne kaliteli orta yapabildik, ne koşu yaptık. Bunların hepsi olunca da böyle bir oyun ortaya çıktı. Bir değişim yaşandı ve değişimden hemen önce takımın ritmi bozuldu. Fenerbahçe bu durumun üstesinden gelebilecek bir kulüp, biz de bunun için her şeyi yapacağız.

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK GAZETESİ YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

YORUM YAZ