MENÜ

Zafer Kalaycıoğlu: "Başarının arkasında kesinlikle bir ekip çalışması var"

PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın final maçında Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni 86-79 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Yakın Doğu Üniversitesi'nin başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Zafer Kalaycıoğlu: "Başarının arkasında kesinlikle bir ekip çalışması var"

PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın final maçında Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni 86-79 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Yakın Doğu Üniversitesi'nin başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Yakındoğu Üniversitesi Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, "Başarının arkasında kesinlikle bir ekip çalışması var. Biz ekip olarak yaptığımız organizasyonlarla gerçekten büyük başarılara imza attık. Yakın Doğu Üniversitesi olarak Kıbrıs'ın yanında Türkiye Cumhuriyeti'nin de bizimle gurur duyduğunu biliyorum. Mezunları burada çok güzel bir organizasyon yapmışlar. Müthiş bir aidiyet duygusu ile birileri bir şekilde destek verdiler. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda taraftarımız olmasaydı ekip çalışmasının bir ayağı eksik kalmış olurdu. Kendilerine ayrıca teşekkür ederiz"dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ