MENÜ

Zafer istedi, olmadı

Başkan Yıldırım Demirören, futbolcularıyla yaptığı toplantıda D.Kiev maçını şehitlerimiz için kazanmalarını istedi. Siyah-Beyazlı oyuncular da canlarını dişlerine takıp oynadı ancak son dakikada rakibine mağlup oldu.

Zafer istedi, olmadı

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan zorlu Dinamo Kiev maçını izlemek üzere karşılaşmadan bir gün önce Ukrayna’ya giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Hakkari’de yaşanan olaylar nedeniye oldukça üzgün olduğu belirtilen Başkan Yıldırım Demirören’in futbolculardan canlarını dişlerine takmalarını ve bu maçı kazanmalarını istediği kaydedildi. Demirören oyuncularıyla birlikte yediği öğle yemeğinde, Hakkari’de hayatlarını kaybeden şehitlerimizi hatırlatarak, “Ülkemizde yaşananlar malum. Herkesin morale ihtiyacı var. Bu maçı kazanarak ülkemize zafer armağan edelim. Herkes elinden geleni yapsın. Bu maçta daha dikkatli olsun” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Oyuncular söz verdi

Başkan Yıldırım Demirören’in yaptığı konuşma sonrası Siyah-Beyazlı futbolcuların da oldukça duygulandığı kaydedildi. Futbolcuların Dinamo Kiev karşısında ellerinden geleni yapacaklarını belirttiği, “Bu olaylar hepimizi üzdü. Tüm Türkiye’yi sevindirmek için elimizden geleni yapacağız” dedikleri belirtildi. Siyah-Beyazlı oyuncular maç boyunca canla başla mücadele etmelerine rağmen müsabakanın uzatma dakikalarında gelen gole engel olamadı. Tüm futbolcular üzgün bir şekilde stadı terk etti.

YORUM YAZ