MENÜ

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir açıklaması

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, ekonomik sıkıntılara rağmen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün takımda kalacağını açıkladı.

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir açıklaması

Sümer, “Trabzonspor'un düşüncesi önümüzdeki sezon Yusuf ve Abdülkadir ile devam etmek yönünde. Bu oyuncularımızın ekonomik zorlukları aşmada bir potansiyel oldukları gerçek. Ama Trabzonspor'un da önceliği şu anda sportif açıdan duyulan ihtiyacı gidermektir. Oyuncuların verimli olacak” dedi.

Haberin Devamı

Mali durum düzeltilecek

İki oyuncunun maaşlarında da düzeltilme yapılacağını vurgulayan Özkan Sümer, “Bu oyuncuları ekonomik yönden ihmal ettiğimizi düşünüyorum. O nedenle makul ölçüde bunu tamamlamaya çalışıyoruz. Ekonomik iyileştirme talebi onlardan gelmiş değil. Sevinç duyulacak taraf bu. Kulüp bir değerlendirme yapma ihtiyacıyla hareket etti” diye konuştu.

Şartlara bakılacak

Sümer, “Mevcut şartları, ekonomik şartları da dikkate alarak uygunluğu öyle değerlendiriyoruz. Oyuncunun kalitesinin uygunluğu yanında ekonomik uygunluğunu da dikkate almak zorunda kalıyoruz. İyi bir iş çıkardık demek için erken ama bu düşünceyle kadroya dahil edildiler” şeklinde konuştu. (Güneş)

YORUM YAZ