MENÜ

Yusuf Yazıcı: Belki Abdülkadir Ömür ile Barcelona'da takım arkadaşı oluruz

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, Trabzonspor'da iken en yakın arkadaşı olan Abdülkadir Ömür ile ilgili, "Abdülkadir'in hayali hiç uzak değil. Onunla sürekli konuşuyoruz. Bence fazla değil 3-4 yıl içerisinde Barcelona'da oynayabilir. Belki de takım arkadaşı oluruz bu işler hiç belli olmaz." ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı: Belki Abdülkadir Ömür ile Barcelona'da takım arkadaşı oluruz

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

"Şu anda Trabzon'dayım. Her şey yolunda. Az kaldı. Umarım bu süreci atlatacağız. Benim için Ligue 1'in iptal kararı sürpriz oldu. Aslında geri dönecektim ancak iptal kararından sonra burada kaldım. Ben bu kararın doğru olduğunu düşünüyorum çünkü orada işler rayından çıktı."

Yusuf Yazıcı: Belki Abdülkadir Ömür ile Barcelonada takım arkadaşı oluruz

'İtirazımız var'

"Bizim burada haklı bir itirazımız var. 3. sıradaki takımla aramızda 1 puan fark vardı. Eğer 3. olsak Şampiyonlar Ligi elemesi oynayacaktık. Her futbolcunun hayali Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktır."

Sakatlığında son durum

"Bu süreç benim için güzel oldu açıkçası. Sakatlık sürecimde daha az maç kaçırmış oldum. Şu anda sakatlığımın son evresindeyim. 4.5 aydır sakatım ancak muhtemelen 1 ay sonra takımla çalışmalara başlayacak seviyede olurum. Her futbolcu gibi ilk gittiğim dönemde bir adaptasyon süreci yaşadım. Fransa buradan daha farklı ancak bu süreci çabuk atlattım ve kendimi göstermeye başladım. Tam fiziksel olarak orayı yakaladığım sırada bir sakatlık yaşadım. İnşallah daha iyiye gideceğim."

Haberin Devamı

'Trabzonspor'da en unutamadığım gol...'

"Trabzonspor formasıyla attığım en unutulmaz gol sanırım Bursaspor karşısında attığım goldü. Maçı 1-0 kazanmıştık yani galibiyet golüydü. Beşiktaş'a attığım golde çok güzel bir goldü."

'İspanya'ya gitmek isterim'

"Neden Fransa'yı tercih ettiğim çok soruldu. Burada sportif direktörümüz Luis Campos'un etkisi büyüktür. Avrupa'ya ilk defa gelen bir futbolcu olarak adaptasyon sürecimi Fransa'da atlatmak istedim. Lille çok inandığım bir kulüp. Burada çok mutluyum ve bu kulübe vereceğim daha çok şey var. Burada elimden gelenin en iyisini yaptıktan sonra her şey olabilir. İspanya'ya gitmek isterim. Takip edilmek ve istenilmek çok güzel bir his. Beni takip eden kulüplerin olduğunu biliyorum. Lille'deki hedeflerimi gerçekleştirdikten sonra her şey olabilir. İspanya'dan teklifler var ancak isim vermek çok doğru olmaz. Sadi Tekelioğlu beni ilk oynatan hoca. Üzerimde çok emeği var. Kendisi çok iyi bir hoca onu seviyorum."

Haberin Devamı

Milli Takım açıklaması

"Avrupa'da ses getirecek bir Milli Takım var. Büyün oyuncularımız üst seviyede oynuyor. Hazırlanmak için 1 yılımız var. Bizi seneye çok güzel bir yıl bekliyor."

Abdülkadir Ömür açıklaması

"Abdülkadir'in hayali hiç uzak değil. Onunla sürekli konuşuyoruz. Bence fazla değil 3-4 yıl içerisinde Barcelona'da oynayabilir. Belki de takım arkadaşı oluruz bu işler hiç belli olmaz. Abdülkadir çok yetenekli bir oyuncu ve bu hayal onun için uzak bir hayal değil. Son olarak bu virüse karşı Dünya'da ve Türkiye'de savaş veren sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanı'mıza da ayrıca teşekkür ediyorum."

YORUM YAZ