MENÜ

Yusuf Dursun: Stad son kez dolacak

Gazetemiz Fenerbahçe Muhabiri Yusuf Dursun zorlu Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması öncesi Fenerbahçe kanadında yaşanan son gelişmeleri aktardı. Fenerbahçe için çok önemli bir maç olacağını ifade eden Yusuf Dursun 'Stad son kez dolacak gibi gözüküyor. Trabzonspor - Fenerbahçe maçlarında olduğu gibi Trabzonspor taraftarı alınmayacak. Ersun Yanal bu maça çok önem veriyor' ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Fenerbahçe Muhabiri Yusuf Dursun zorlu Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması öncesi Fenerbahçe kanadında yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe için çok önemli bir maç olacağını ifade eden Yusuf Dursun 'Fenerbahçe için çok önemli bir karşılaşma Trabzonspor maçı. Bu maç öncesi Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Moses’in sakatlığı devam ediyor bu iki oyuncu oynayamayacak. Cezalı olan İsmail ve Mehmet Ekici’de bu karşılaşmada oynayamayacak. Ersun Yanal hafta başından beri iyi bir çalışma yaptırıyor, takımı havaya sokmaya çalışıyor. Önemli bir maç belki de stad son kez dolacak gibi gözüküyor Trabzonspor taraftarı alınmayacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarında olduğu gibi. Ersun Yanal bu maça çok önem veriyor.' Dedi.

YORUM YAZ