MENÜ

"Yürek yok yürek"

Tolunay Kafkas'ın maçtan sonra Bekir'in elini sıkmaması Fenerbahçelileri kızdırdı.

"Yürek yok yürek"

Kaleci Volkan twitter’dan, “Yürek uzatılan eli mağlubiyetten sonra da sıkmaktır” derken, Bekir de “Adamlık zor bir zanaat olsa gerek” mesajını yazdı.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezonun 29. haftasında Gaziantepspor’u Santos’un 90+3’teki golüyle yendiği maç uzun süre tartışıldı. Oldukça sert geçen karşılaşmada bu golün ardından ortalık savaş alanına dönmüş, iki taraf da birbirini suçlamıştı. İşte bu gerginlik, dünkü maça da yansıdı.

Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmadan sonra eski takımının soyunma odasına giderek arkadaşlarına forma vermek ve “geçmiş olsun” demek isteyen Fenerbahçeli Bekir İrtegün, rakip takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas tarafından geri çevrilmişti.

Aynı Bekir dünkü maçın ardından da Kafkas’a elini uzattı, ancak G.Antepspor Teknik Direktörü tarafından bir kez daha terslendi. Sarı lacivertli futbolcunun bu yaşadığını, kendi takımının soyunma odasında arkadaşlarına anlatması üzerine sinirler gerildi.

Bombardıman twitter’dan sürdü

Fenerbahçeli futbolcular, galibiyeti takım otobüsüne, Gaziantep’in ünlü kebap dürümlerinden getirerek kutlamak istedi. Bu sırada Bekir, gelen siparişler arasında “Ciğer yok mu?” diye sorunca söze giren Volkan Demirel, “Ne ciğeri? Bunlarda yürek yok, yürek!” diyerek tepkisini gösterdi.

Fenerbahçeli futbolcuların, sarı lacivertli takım ile hemen her maçında problem yaşayan Tolunay Kafkas’a öfkesi, twitter mesajları ile de devam etti. Volkan Demirel, “Yürek insanın iç organı olarak bilinse de, aslında yürek uzatılan eli mağlubiyetten sonra da SIKMAKTIR” yazarak rakip teknik adamı hedef aldı.
Bekir de “Bu arada adamlık zor bir zanaat olsa gerek! Kimseye hakettiğinden fazla saygı göstermemeli!” mesajıyla Kafkas’a ağır bir eleştiride bulundu.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ