MENÜ

"Yüreğimin sesini dinledim ve Galatasaray'a geldim"

Dört yıl önce en iyi teklif olmamasına rağmen yüreğinin sesini dinleyerek Galatasaray'a geldiğini söyleyen Selçuk, “Bakıyorum geriye, tam yedi kupa kaldırmışım. Ve her gün teşekkür ediyorum kendime” yorumunu yaptı.

"Yüreğimin sesini dinledim ve Galatasaray'a geldim"

Galatasaray’ın şampiyonluğuna önemli katkılar yapan Kaptan Selçuk İnan, sarı-kırmızılı takıma geldiği için her gün şükrettiğini söyledi.

Cim-Bom’a katıldığı dönemde formda olması nedeniyle tercih edilen değil, tercih eden durumunda olduğunu söyleyen Selçuk,”Ne kadar doğru bir tercih yaptığımı her gün yeniden anlıyorum. Açıkçası bu kadar fazla kupa kazanmayı düşünmemiştim ama en azından iki şampiyonluk kazanabileceğimi umuyordum. Hatta bunun bana yeteceğini düşünüyordum ama Allah bana üç tane şampiyonluk yaşattı ve toplamda yedi tane kupayı kazanmayı nasip etti. Bu yapılması zor bir iş... Dört yılda, yedi kupa kazanmak büyük başarı. Kendimi ve Galatasaray taraftarını mahcup etmediğim için çok mutluyum” dedi.

Galatasaray’ın kendisi için bir sevda olduğunu dile getiren Selçuk, dergideki röportajında şöyle söyledi:
“Dört yıl önceydi, bir teklif geldi. Belki en iyisi değildi ama bir tercih yapmam gerekti. Yüreğime sordum, Galatasaray’a git dedi. Aradan dört sene geçti, dönüyorum bakıyorum geriye tam yedi kupa kaldırmışım. Ve her gün teşekkür ediyorum kendime, yüreğimin sesini dinledim diye.”

Şampiyonlar Ligi’nde ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olacağını söyleyen Selçuk, “O çok önemli bir başarı olacak. Bunu da yapabileceğimizi düşünüyorum. Var olan eksiklerimizi giderdikten sonra, o arenada başarılı olabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ