MENÜ

Yunus Akgün Anderlecht'e Emre Mor Galatasaray'a

Sarı-Kırmızılılar, Ozan Kabak’tan sonra bir başka 18’lik yeteneği Yunus Akgün’ü yurt dışına ihraç ediyor! Genç futbolcu için Anderlecht 3.5 milyon Euro ödeyecek. Galatasaray, Yunus’un yerine Celta’dan Emre Mor’u kiralıyor.

Yunus Akgün Anderlecht'e Emre Mor Galatasaray'a

Galatasaray’da Ozan Kabak’tan sonra bir başka 18’lik yetenek daha yurt dışına açılıyor. Son olarak Türkiye Kupası’ndaki Boluspor maçında 3 gol 1 asistlik performans sergileyen Yunus Akgün, bir süredir kendisini takip eden Anderlecht’le anlaşma sağladı. Belçika kulübü, Yunus’un transferi için Galatasaray’a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Cim Bom böylece, iki genç oyuncusunun transferinden 15 milyon Euro’ya yakın gelir elde etmiş olacak.

Haberin Devamı

Aslan’da tekrar patlayacak

Yunus’un yerine formül hazır. Sarı-Kırmızılılar, Celta Vigo’da kadro dışı kalan Emre Mor’u kiralıyor. 21 yaşındaki solak futbolcu, İspanya’da aradığını bulamazken, Galatasaray’ı yeniden patlama yapmak adına bir fırsat olarak görüyor. Fatih Terim’le Türk Milli Takımı’nda çalışan Emre, resmi imza için kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

YORUM YAZ