MENÜ

'YÜKSEK ATLAMADA İDDİALIYIZ'

Genç kadrosuyla FANATİK Indoor Cup'ta derece elde edeceklerini söyleyen takım kaptanı Çetin Kunduracı, özellikle de yüksek atlama ile koşu branşlarında iddialı olduklarını ifade etti.

'YÜKSEK ATLAMADA İDDİALIYIZ'

MARSLOGISTICS ATLETİZM TAKIMI
TAKIM KAPTANI: Çetin Kunduracı

1. Şirket takımı olarak, Fanatik Indoor Cup'a kaç kişilik bir ekiple katılacak ve hangi branşlarda mücadele edecek siniz?

20 kişilik bir ekiple katılmayı planlıyoruz. Branşlarımız; Koşu, yüksek atlama, uzun atlama ve gülle atma.

2. Daha önce şirket olarak böyle bir spor etkinliğine katılmış mıydınız? (Atletizm branşından dışında da bir spor dalı olabilir) Katıldıysanız dereceye girdiniz mi?

Son 2 senedir İstanbul Dragon Boat yarışlarına katılıyoruz. Son yarışta Fun kategorisinde 3.lük kupamız var. Küçükçekmece göl festivalinde de şampiyonluk kupamız var. Bunun yanında 3x3 hard line basketbol turnuvalarını 2 kez katıldık. İkinci turda elendik.

3. Sporun ve olimpiyatın ana branşı atletizmle ilgili böyle bir etkinliğin yapılması, bireysel ve şirket anlamında size ne kazandıracağını düşünüyor sunuz?

Tüm spor branşlarının başta sağlık olmak üzere, disiplin, zaman yönetimi, sosyallik, paylaşım, takım ruhu, başarı odaklılık, motivasyon anlamında spor yapan herkese katkıları olmaktadır. Şirket bünyesinde değerlendirme yapar isek, başta takım olarak hareket etme, başarı için el birliği, disiplinli çalışma, hedefe odaklanma, motivasyon ve sadakat anlamında olumlu yönde katkısı olduğunu düşünüyorum.

4. Takım kaptanı olarak, spor geçmişiniz var mı? Aynı şekilde takım içinde spor geçmişi olan kişiler var mı? Varsa hangi spor dalıyla ilgilendiniz(ler), uygulamalı yaptınız(lar) ya da uygulamaya devam ediyor(lar) sunuz? (Profesyonel, amatör, hobi olarak yapılması fark etmez.)


Takım kaptanı olarak spor geçmişim; üniversite yıllarımda sualtı hokeyi ve tüplü dalış yaptım. Bu sporları yaparken bir dönem amatör futbol oynadım. Şu anda haftada 3-4 gün fitness ve yüzme, fırsat buldukça bisiklete binip, yürüyüş yapıyorum. Haftada 1 günde halı sahada futbol oynuyorum. Son olarak lisanslı kano sporcuyum. Takım içerisinde geçmişte futbol oynamış arkadaşlarımızın yanı sıra düzenli spor yapan (koşu,yüzm fitness) arkadaşlarımız var.

5. Profesyonel, amatör ya da sadece takipçi olarak fark etmez; atletizme olan ilginiz nasıl başladı?... Bu branşla nasıl tanıştınız?

Atletizme ilgim orta okulda başladı. Genelde 19 Mayıs etkinliklerinde akrobasiye dayalı gösterilere katılmıştım. Bunun dışında şampiyonaları televizyondan takip edip, izlemekten çok keyif almaktayım. Yüksek atlama ve uzun atlama branşları ilgili çekiyordu ancak uygulama fırsatım olmamıştı. Indoor cup sayesinde bunu gerçekleştirme imkanı bulduğum için çok mutluyum.

6. Olimpiyat ya da diğer büyük organizasyonları (Dünya, Avrupa Şampiyonası, Grand Slam, Major Maratonlar.... vs.) takip eder misiniz. Hangi branştaki büyük organizasyonları takip edersiniz. Özellikle olimpiyatı takip ediyorsanız hangi spor dalları ilginizi çeker?

Genel anlamda televizyondan şampiyona ayırt etmeksizin takip etmeye çalışıyorum. En çok ilgili çeken dallar, Yüksek atlama, sırıkla atlama, uzun atlama ve 100 metre koşuları olarak ilk sırada diyebilirim.

7. Atletizm branşında tanıdığınız yıldız sporcu var mı?

Televizyondan takip ettiğim kadarı ile Nevin Yanıt, Elvan Abeylegesse.

8.Fanatik Indoor Cup organizasyonunu nereden duydunuz ve katılmaya nasıl karar verdiniz?


Antrenmanyap firmasından Burcu hanım vasıtasıyla duyduk. Şirket olarak bu tip organizasyonları desteklediğimiz için düşünmeden karar verdik.

9.Şirket takımı olarak ne kadar iddialı sınız?

Genç kadromuz ile derece alacağımız düşünüyoruz. Özellikle yüksek atlama ve koşu branşlarında iddialıyız.

Hatice Yücel

Haberin Devamı
YORUM YAZ