MENÜ

Youssouf Ndayishimiye yürekleri ağza getirdi! Sedyeyle sahadan çıkartıldı

Son dakika haberi... Ankaragücü-Yeni Malatyaspor maçının ardından yürekler ağza geldi. Yeni Malatyaspor'un genç futbolcusu Youssouf Ndayishimiye, karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte fenalık geçirdi ve kendisini yere bıraktı. Saha içinde bir süre tedavisi devam ettikten sonra, genç futbolcu sedye ile soyunma odasına götürüldü.

Youssouf Ndayishimiye yürekleri ağza getirdi! Sedyeyle sahadan çıkartıldı

Süper Lig'in 16. haftasında Ankaragücü, evinde Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti. Son altı haftada 4 galibiyet alan ve 15 puana ulaşan Ankaragücü, küme düşme hattından çıkmayı başardı. Malatyaspor ise ligde üst üste ikinci kez yenilerek, 20 puanla 8. sırada kaldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın sona ermesiyle Malatyaspor'un genç futbolcusu Youssouf, yürekleri ağza getirdi. Kenara başının döndüğünü işaret eden Ndayishimiye, daha sonra kendini yere bıraktı ve iki kulübün sağlıkçıları hemen sahaya girdi.

Youssouf Ndayishimiye yürekleri ağza getirdi Sedyeyle sahadan çıkartıldı

Yan yatırılan 22 yaşındaki futbolcuya yaklaşık 10 dakika ilk müdahale yapıldı. Bu sırada sahaya tedbir amaçlı ambulans da geldi. Tansiyonu düştüğü ve bu yüzden başı döndüğü belirtilen Ndayishimiye, sedyeyle soyunma odasına götürüldü. Ndayishimiye’nin durumunun kontrol altına alındığı öğrenildi.

'Başının döndüğünü ve kendisini zayıf hissettiğini söyledi'

Malatyaspor'un kaptanlarından olan Chebake, maç sonrası Youssouf ile ilgili konuştu ve "Youssouf başının döndüğünü ve kendisini zayıf hissettiğini söyledi. Kendini yere bıraktı. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Sağlık her şeyden önemli." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Youssouf şu anda biraz daha iyi'

Youssuf Ndayishimiye hakkında maçtan sonra Yeni Malataspor Teknik Direktörü Hamza Hamzoğlu da şu ifadeleri kullandı: "Youssuf şu anda biraz daha iyi. Çok koştu, yıprandı ve her halde son dakikalarda kafa kafaya bir çarpışma olmuş. Baş dönmesi ve şiddetli baş ağrısı vardı. Şu anda biraz daha iyi ama biz yine de tedbir amaçlı hastaneye göndereceğiz. İnşallah çok ciddi bir şey çıkmaz diye düşünüyoruz"

YORUM YAZ