MENÜ

Younes Belhanda'nın mesajında Fatih Terim detayı! Yüzünden düşen bin parça...

Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda, Sarı Kırmızılı ekibe veda etti. Belhanda'nın veda fotoğrafında Faslı oyuncu ve eski takım arkadaşları gülerek poz verdi. Belhanda'nın gönderilme kararını onaylamayanların başında geldiği iddia edilen teknik direktör Fatih Terim'in yüzünün gülmemesi gözlerden kaçmadı.

Younes Belhanda'nın mesajında Fatih Terim detayı! Yüzünden düşen bin parça...

Sivasspor beraberliğinin ardından, yöneticileri sosyal medyada vakit geçirip, zeminle ilgilenmemekle itham eden ve bu gelişmelerin ardından sözleşmesi tek taraflı feshedilen Younes Belhanda, Galatasaray'a veda mesajı yayımladı. Fesih kararını onaylamayanların başında Fatih Terim'in geldiği iddia edilirken veda karesindeki bir detay gözlerden kaçmadı. Faslı oyuncu ve eski takım arkadaşları gülerek poz verirken; teknik direktör Fatih Terim'in yüzünün gülmemesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Younes Belhandanın mesajında Fatih Terim detayı Yüzünden düşen bin parça...

Daha önce yönetimle ve taraftarla sorunlar yaşayan Belhanda'ya her fırsatta sahip çıkan teknik patron Fatih Terim'in, resmi açıklamadan önce karardan haberdar olduğu, ancak buna onay vermediği gelen haberler arasında.

Terim'in bu nedenle idmanda çok sinirli olduğu ve kimseyle konuşmadığı bildirilmişti.

'Hocam Fatih Terim’e teşekkürler'

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde eski takım arkadaşları ve teknik heyetle olan bir fotoğrafını paylaşan Faslı oyuncu, "Sizinlerin eşliğinde harika bir 4 sene geçirdim. Desteğiniz için teşekkürler. Hocam Fatih Terim’e teşekkürler. Takım arkadaşlarım, sizlere teşekkürler. Çalışanlara teşekkürler. Taraftarlara teşekkürler. Sizleri asla unutmayacağım" dedi.

YORUM YAZ