MENÜ

Younes Belhanda, Hikmet Karaman'ı adeta çıldırttı! İşte o anlar...

Kayserispor-Adana Demirspor maçının 38. dakikasında tansiyon yükseldi. Yaşanan bir pozisyon sonrası Adana ekibinin 10 numarası Younes Belhanda ile Kayseri temsilcisinin teknik patronu Hikmet Karaman arasında sert bir tartışma yaşandı.

Younes Belhanda, Hikmet Karaman'ı adeta çıldırttı! İşte o anlar...

Kayserispor ile Adana Demirspor'un karşı karşıya geldiği Süper Lig'de 2. haftanın açılış maçında tansiyon bir anda yükseldi. Karşılaşmanın 38. dakikasında Adana Demirsporlu Younes Belhanda, Kayserisporlu Gökhan Sazdağı ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı.

Haberin Devamı

Younes Belhanda, Hikmet Karamanı adeta çıldırttı İşte o anlar...

Belhanda, Hikmet Karaman'ı çıldırttı!

Hikmet Karaman, tam önünde yaşanan pozisyon sonrası Belhanda'ya sözlü olarak tepki gösterdi. İkili arasında ciddi boyuta ulaşan sert diyalog sonrası maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, Karaman'a sarı kart gösterdi.

Younes Belhanda, Hikmet Karamanı adeta çıldırttı İşte o anlar...

Balotelli sakinleştirmeye çalıştı

Belhanda'ya bir hayli tepkili olduğu gözlenen Karaman'ın Faslı oyuncunun kendisine küfür ettiğini söylemesi televizyondan net bir şekilde duyuldu. Adana ekibinin İtalyan yıldızı Mario Balotelli ve takım kaptanı Gökhan İnler, olayı sakinleştirmeye çalışırken, kaleci Ferhat Kaplan da sarı kart gören bir diğer isim oldu.

Görüntüler: beIN Sports

YORUM YAZ