MENÜ

Yorgun ama sağlam

Her milli arada bir veya birkaç futbolcusunun sakatlanması nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Aykut Kocaman'ın bu kez yüzü güldü. Çünkü milli göreve giden tüm oyuncuları sapasağlam döndü. Tek sıkıntı, milli takımın Macaristan beraberliği sonrası morallerin bozuk olmasıydı.

Yorgun ama sağlam

En morallileri Kuyt

Hollanda Milli Takımı’nın eleme grubunda oynadığı tüm maçların kadrosunda yer almasına karşın, hep yedek oturdu. Romanya maçında da bu gelenek değişmezken, ülkesinin 6’da 6 yapması, Kuyt’ın yüzünü güldürdü.

Meireles’in keyfi yerinde

İsrail’de 3-1’lik yenilgiden 3-3’ü yakaladıktan sonra önceki gün Azerbaycan’da 2-0 galip gelen Portekiz’in değişmez oyuncusu Meireles de İstanbul’a sapasağlam ve moralli döndü.

Tek gol Sow’dan

Senegal Milli Takımı’nın Angola ile 1-1 berabere kaldığı maçta ülkesinin tek golüne imza atan Moussa Sow, dönüşte Fransa’ya uğrayıp, eşi ile yeni doğan kızını gördü ve moral üstüne moral depoladı.

Egemen hastalandı

Andorra ve Macaristan maçları için kadroya alınan Fenerbahçeli futbolcular içinde en şanssızı hastalandığı için forma giyemeyen Egemen Korkmaz’dı.

Ziegler yedek kulübesinde

İsviçre deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi ile golsüz berabere kalırken, Reto Ziegler, 90 dakika yedek kulübesinde oturdu. Ziegler’in, takım arkadaşlarını suçlayıcı sözleri ise yankı yarattı.

Gökhan eskiye doğru

Milli takımın iki maçında da görev yapan Gökhan Gönül, hırsı, isteği, çalışkanlığıyla eski günlerdeki gibiydi. Ancak Macaristan önünde alınan beraberlik, onun da moralini alt üst etti.

Görev adamı Bekir

Önce Fenerbahçe’de, ardından milli takımda formayı kapan Bekir, görevini yerine getirenler arasındaydı. Andorra’da da Kadıköy’deki sınavda da forma giyen Bekir, maçları hatasız kapattı.

Hasan Ali idare etti

Fenerbahçe’de yedek kalırken milli takımda banko oynayan Hasan Ali, vasatı aşamadı. Buna rağmen bariz hatası da olmayan genç futbolcu, Akhisar maçında yerini yine Ziegler’e bırakacak.


Haberin Devamı
YORUM YAZ