MENÜ

Yorgan döşek!

İlk yarıyı battaniyeye sarılı şekilde izleyen Daum'un üşüdüğü sanıldı. Oysa idrar yollarında enfeksiyon oluşan Alman hoca, yüksek ateş nedeniyle bu şekilde bile oturmakta zorlanıyordu.

Yorgan döşek!

Teknik direktör Daum’u her maçta kulübenin dışında, oyuncularını uyarırken görmeye alışık olanlar, Tokatspor karşılaşmasında onu kulübede battaniyeye sarılmış halde görünce bir hayli şaşırdı. İlk yorumlar, İstanbul’u etkisi altına alan, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda daha şiddetli hissedilen soğuk yüzünden üşüdüğü yönündeydi. Ancak durum hiç de sanıldığı gibi değildi. İdrar yollarında enfeksiyon olan Alman hocanın ateşi yükselmişti. İlk yarının sonunda zorlukla gittiği soyunma odasında ateş düşürücü iğne olan tecrübeli hoca, takımla birlikte sahaya dönemedi. Öyle ki, Tokatspor’un 51. dakikada attığı gol sonrası konuk takım oyuncuları sevinirken, Daum ancak içeriden çıkabilmişti. Basın toplantısına da katılmayan Fenerbahçe Teknik Direktörü, otobüse binerek, ikili koltuğa uzandı ve Samandıra’ya böyle döndü.

Tumani: Kazandık, mutluyuz
Basın toplantısını ise yardımcısı Ayhan Tumani yaptı. Hedeflerinin 9 puana ulaşıp, gruptan çıkmayı garantilemek olduğunu vurgulayan Tumani, “Bunu da başardık. Bu akşam iyi oynadık. İyi kombinasyonlar gördük. Hakeden galip geldi. Tokatspor için çok özel bir akşamdı. Futbolcular her şeylerini ortaya koydu. Yediğimiz her gol bizi rahatsız eder ama sonuçta kazandık, mutluyuz” dedi. Tumani, kendileri için en önemli şeyin, lig yarışı olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ