MENÜ

Yönetimden bombardıman

Sarı-Kırmızılı yönetici Sedat Doğan, Fenerbahçe maçlarında verilen kararları da emsal göstererek, TFF ve kurulları hakkında çok sert açıklamalar yaptı.

Yönetimden bombardıman

Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan, kulüp televizyonuna zehir zemberek açıklamalar yaptı. İşte Doğan’ın öne çıkan bazı ifadeleri: “Galatasaray’ın üzerine stratejik bir oyun oynanıyor. Başkanımız da daha önceki konuşmalarında belirtti bunu. Mersin maçında hocamız topu yere vurdu. Peki aynı maçta rakip takım oyuncusu topu yere vurdu, kırmızıyı geçtim sarı kart bile yok. Demek ki çifte standart var. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında golü iptal eden hakemi amatör maçına tayin ediyorsunuz ve o maç yarıda kalıyor hakeme saldırıdan dolayı. Bu bir gösterge değil midir? ‘Bak eğer bizim istemediğimiz bir şey yaparsan seni indiririz’ demek değil midir? Süleyman Abay bizim maçımızda çok ciddi gerginliklere sebep olmuştur. Ondan sonra Sivas-Gençlerbirliği maçında kural hatası yapıyor. Yanlış kişiye sarı kart gösteriyor...”

‘Kocaman’ı atamıyorsan’

“Bursa-Fenerbahçe maçında yan hakem ısrarla hem faul hem ofsayt olan golü vermiyor. Bu yan hakemimiz o günden beri dinleniyor. Aykut Kocaman’ı atmıyorsan, Fatih Terim’i de atmayacaksın. Atarsan herkes sana ‘Bugün çifte standart yapıyorsun’ der. Biz itiraz yapacağız. Mecburen yapacağız. Şu anda hazırlığımız devam ediyor.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ