MENÜ

Yönetim TFF'ye çıkarma yapacak

Aziz Yıldırım ve yöneticiler, önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşüp, hakem hatalarıyla ilgili şikayetlerini dile getirmeyi planlıyor.

Yönetim TFF'ye çıkarma yapacak

Fenerbahçe'de Yönetim, bu sezon birçok maçın ardından hakem hataları konusunda açıklamalar yapmıştı.

Bu açıklamalar nedeniyle birçok yönetici PFDK’ya sevk edildi, cezalar aldı. Antalyaspor deplasmanında Cüneyt Çakır’ın sergilediği yönetim ise bardağı taşıran son damla oldu.

Hasta olduğu için takımla birlikte deplasmana gidemeyen Aziz Yıldırım, konuyla ilgili açıklama yapmadı.


Antalyaspor'a kaybeden Fenerbahçe'de taraftar faturayı Çakır'a kesti


Yönetici Selim Kosif’in, Twitter’dan yaptığı, “Silahsız tetikçi Cüneyt Çakır! Hadi penaltıları yedin, nizami golü nasıl vermezsin be emek hırsızı! Bir daha maçımıza hangi yüzle çıkacaksın?” açıklaması dışında basına demeç veren ya da konuşan bir yönetici de olmadı. Ancak Sarı-Lacivertliler, hakem hatalarından dolayı oluşan şikayetlerini doğrudan futbolun patronuna, Yıldırım Demirören’e iletmeyi planlıyor.

Örneklerle...

Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde bir grup yöneticiyle TFF’ye giderek başkan Demirören’le görüşmesi bekleniyor. Yıldırım, bu sezon birçok maçta aleyhlerine, rakiplerin ise lehine hakem hataları yapıldığını örneklerle TFF Başkanı’na anlatacak ve bundan sonra daha dikkatli davranılmasını isteyecek.


Simon Kjaer, UEFA Avrupa Ligi’nin en iyi 11’inde


Haberin Devamı
YORUM YAZ