MENÜ

Yönetim Melo'nun tapusunu alacak

Felipe Melo'nun 3 maçta sergilediği performans, yönetimi harekete geçirdi.

Yönetim Melo'nun tapusunu alacak

Galatasaraylı yöneticiler, Teknik Direktör Terim ile bir araya gelerek, alış opsiyonu 13 milyon euro olan Brezilyalı yıldızın durumunu masaya yatırdı. Toplantıdan, ara transferde Juventus ile görüşmelere başlanması kararı çıktı.

Galatasaray yeni sezona istikrarsız başlamasına rağmen, 3 maçta takımın en iyisi olarak göze çarpan Felipe Melo için yönetim harekete geçti. Juventus’tan 13 milyon euro alış opsiyonu ile kiralanan Brezilyalı yıldızın durumunu görüşmek üzere, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle Teknik Direktör Fatih Terim’in bir araya geldikleri öğrenildi. Taraflar, Felipe Melo’nun bonservisiyle takıma kazandırılması konusunda görüş birliğine vardı ve Juventus ile ocak ayında masaya oturma kararı alındı.

Baros: Kulübeye alerjim var
Bu arada, Galatasaray’ın formsuz golcüsü Milan Baros, Çek basınına yaptığı açıklamada, yedek kalmaktan hoşlanmadığını söyledi. Son Karabük maçında ilk onbirde oynayamayan Baros “Takımın her mevkisine çok kaliteli takviyeler yapıldı. Bunca transfere rağmen genelde forma giymeliyim. Lige istediğim gibi başlayamadığımı kabul ediyorum. Ama kulübede oturmaktan hoşlanmıyorum. Kulübeye alerjim var herhalde! Sahada olup takıma katkıda bulunmak istiyorum” dedi.

Çağlar hazır, Servet imkansız
Öte yandan, Galatasaray’da pazartesi günkü Eskişehir maçının hazırlıkları devam ediyor. Çağlar’ın takımla birlikte çalışmalara başlaması, Hakan Balta’nın performansından memnun olmayan Terim’in yüzünü güldürdü. Dün takımdan ayrı çalışan Servet’in ise maça yetişemeyeceği öğrenildi. Gökhan formsuz olduğu için, Terim’in Ujfalusi’nin partneri olarak Semih’e şans vermeyi düşündüğü belirtiliyor. Cezalı olan Muslera’nın yokluğunda da Aykut sakat olduğu için kaleyi Ufuk koruyacak


Kaynak: Star / Alper Mert

Haberin Devamı
YORUM YAZ