MENÜ

'Yol arkadaşlarıma ihanet etmem'

Demirören, 'Bazı avukatlar, kulüpte kaos yaratmak için ortaya asılsız iddialar atıyorlar. Herkes haddini bilsin. Ben yol arkadaşlarıma ihanet etmem' dedi.

'Yol arkadaşlarıma ihanet etmem'

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli patronu Yıldırım Demirören, şike soruşturması ve yaşanan son olaylarla ilgili FANATİK’e açıklamalarda bulundu. Söz artık; Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in savcılığa vereceği itiraz savunmasının tersi ifadeleriyle savcı Mehmet Berk’e konuşan, Adalı’yla arası açılan Demirören’de... “Şike soruşturması hakkında ortaya atılan bazı iddialar tamamen asılsız. Bunlar çok ayıp, yanlış ve doğru olmayan bilgiler. Kulüp başkanı olarak bir yöneticim, takımın hocası ve bir de çalışanım hiç de hak etmedikleri şekilde aramızda değiller. Sayın savcı ile yaptığımız görüşme kişilere dayalı değil, genel bir bilgilendirme ile alakalıydı. Bazı avukatlar, kulüp içinde kaos yaratma adına ortaya bu tür asılsız iddiaları atıyorlar. Herkes yerini ve haddini bilsin”

Haberin Devamı

‘Aramıza dönecekler’

Adalete olan güveninin sonsuz olduğunu dile getiren Demirören sözlerine şöyle devam etti: Metris’teki arkadaşlarımız, kader birliği yaptığımız kişiler. Adalet er ya da geç ortaya çıkacak ve yeniden eskisinden daha da güçlü olarak aramıza döneceklerdir. Bu konuda hukukçularımıza talimat verdim,
kılı kırk yaran çalışmalar içindeler.

YORUM YAZ