MENÜ

Yılmaz Vural Balıkesir'de ilgi odağı oldu

Bir panele katılmak üzere Balıkesir'e gelen Yılmaz Vural, taraftarların ilgi odağı oldu.

Yılmaz Vural Balıkesir'de ilgi odağı oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası öncesi Balkonuk Center'de "İmkan bizden oynamak sizden" konulu panelde konuşmacı olan Yılmaz Vural, "Balıkesirspor'a teknik direktör olmak ister misiniz? şeklinde bir soruya, salonda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'u kastederek, "Edip başkanımız bu işin içine girerse olur" yanıtını verdi.

Yılmaz Vural, daha sonra başkan adayları arasında ismi geçen Feyyaz Çiftçi'yi işaret edip, "Edip başkanın yanında Feyyaz kardeş de olmalı. Yakıştırdığınız için teşekkür ederim" dedi. Yılmaz Vural'ın yarı şaka, yarı ciddi cevabı, Başkan Uğur başta olmak üzere salondan büyük alkış aldı.

Spiker Cüneyt Ersan'ın yönettiği panele Vural'ın yanı sıra eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu, eski futbolculardan Ogün Altıparmak, lhan Eker, Uğur Boral ve Orhan Şam ile Dr. Feyyaz Çiftçi katıldı. Organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Vural, "Görüyorum ki yerel yöneticiler futbolun sosyal bir faaliyet olduğunu anlamış. Çok duygulandım. Bu alıştığımız bir tablo değil" diye konuştu.

Borussia Dortmund'da forma giyen futbolcu İlkay Gündoğan ise panele gönderdiği görüntülü mesajında Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nden olduğunu hatırlattı, "Büyükşehir Belediyesinin mahalle ligi turnuvasına katılmayı çok istememe rağmen yoğun maç programım nedeniyle aranızda olamıyorum. Ben de sizler gibi mahalle aralarında top oynayarak buralara geldim. Sizlerin de çok çalışarak başarılı olacağınıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, turnuvaya 1130 mahalleden yaklaşık 10 bin sporcunun katılacağını söylerken, şampiyon olacak ekibi Almanya ya da Hollanda'ya ünlü bir takımın maçına götüreceklerinin müjdesini verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ