MENÜ

Yılmaz Vural: 3 puan için gidiyoruz

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Galatasaray ile yapacakları maça 3 puan hedefiyle hazırlandıklarını söyledi.

Yılmaz Vural: 3 puan için gidiyoruz

Vural, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları 3 puanla hiçbir şeyin bitmediğini, bunun puan cetvelindeki tablodan da anlaşıldığını belirtti.

Deplasmandaki Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Vural, "Çok net söylüyorum, 3 puan almak için gidiyoruz. Futbolun doğrularını yapmamız durumunda sadece Galatasaray’ı değil, her takımı yenebiliriz" dedi.
Bir gazetecinin, "Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) başarılı buluyor musunuz?" sorusu üzerine Vural, TFF’yi çok başarılı bulduğunu açıkladı.

Delegasyon sisteminin değiştirilmesi gerektiğini savunan Vural, "Futbola 30 sene hizmet etmiş birisi olarak oy kullanma hakkım yok. Bu ülkeye dünya çapında oyuncular yetiştirmiş, bir sürü genç oyuncu kazandırmış, futbolun cefasını çekmiş birisiyim. Biz de bu işin iyi kötü akil adamıyız" diye konuştu.

Bu arada Sanica Boru Elazığspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlıkları bulunan Jervis, Emir Kujovic ve Orhan Ak antrenmana katılmadı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ