MENÜ

Yılmaz Hoca'nın ne eksiği var?

Fatih Terim’in ‘nerde kalmıştık!’ ‘tweet’iyle başlayan akıma Yılmaz Vural da katıldı. Tecrübeli teknik adam 28. takımını Twitter hesabından yaptığı, “41 yıllık özlemi gidermek üzere Giresunspor” ifadeleriyle duyurdu.

Yılmaz Hoca'nın ne eksiği var?

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor, Teknik Direktör Metin Diyadin’in istifasının ardından Yılmaz Vural’la anlaştı. Başkan Mustafa Bozbağ, Türkiye’nin en renkli teknik direktörü olarak bilinen Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardıklarını açıklarken “Hocamız ile anlaşmaya vardık. Giresunspor’a ve şehrimize hayırlı olsun” dedi. Vural ise Fatih Terim’le başlayan tweet akımıyla Giresunsporlu futbolseverlere müjdeyi verdi. Deneyimli hoca, 41 yıllık Süper Lig özlemini bitirmek için göreve geldiğini ifade etti.

Giresun’a ilk kez

Geçtiğimiz yıl Göztepe’yi Süper Lig’e taşıyan Türk futbolunun en tanınmış simalarından Yılmaz Vural, daha önce kariyerinde Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzon, Gençlerbirliği, Konya, Dardanel, Denizli, Diyarbakır, Çaykur Rize, Ankaragücü, Manisa, Kocaeli, Kasımpaşa, Sakarya, Elazığ, Mersin İdmanyurdu, Osmanlı, Karabükspor ve Adana Demirspor’da görev yaptı.

4 şampiyonluk kazandı

26 yaşında teknik direktörlük kariyerine başlayan Vural, 1994-1995’te Eskişehirspor, 1995-1996’da Sarıyer, 2005-2006’da Antalyaspor ve 2017-2018’de Göztepe’yi Süper Lig’e çıkarttı. Yılmaz Vural, 2016-2017 sezonunda ise Adana Demirspor’un başında Play-Off’ta şampiyonluğu penaltı atışlarında kaybetti.

Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı takımlar

Haberin Devamı
YORUM YAZ