MENÜ

Yılın transfer bombası! Juventus, Mohamed Salah'ın peşinde

İtalya Serie A'da bu sezon beklentilerin altında kalan Juventus, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. İtalyan ekibinin Liverpool ile sözleşme uzatma görüşmelerinde sonuca varamayan Mısırlı yıldız Mohamed Salah ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Yılın transfer bombası! Juventus, Mohamed Salah'ın peşinde

İtalya Serie A'da bu sezon beklentilerin altında kalan Juventus, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre Juventus, gelecek sezon için sansasyonel bir transfer hazırlığı yapıyor. İtalyan devi teknik direktör Massimiliano Allegri'nin talebi doğrultusunda, Liverpool ile sözleşmesinin son 12 ayına girecek olan Mısırlı yıldız Mohamed Salah için teklif hazırlıyor.

Liverpool ile anlaşamadı

Sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Mohamed Salah ile Liverpool arasındaki kontrat uzatma görüşmeleri iki tarafın da orta yol bulamaması üzerine çıkmaza girdi. Şu anda haftalık 200 bin Sterlin kazanan yıldız futbolcunun maaşına yaklaşık 3 kat zam istediği ve Liverpool'un bu rakamı vermeye sıcak bakmadığı belirtilenler arasında yer alıyor.

Maaş talebi kafa karıştırıyor

Her ne kadar Juventus Salah'ı transfer etmek istiyor olsa da futbolcunun maaş talebi, İtalyan kulübünde yetkililerin kafalarının karışmasına neden oluyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Liverpool ile 36 maça çıkan Salah, 28 gol ve 10 asistlik performansa imza attı.

YORUM YAZ