MENÜ

Yılın ilk bombası! Manchester United'da Carlo Ancelotti sesleri

İngiltere Premier Lig devi Manchester United, gelecek sezon için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlanan Kırmızı Şeytanlar'da teknik direktörlük görevi için Carlo Ancelotti sesleri yükselmeye başladı.

Yılın ilk bombası! Manchester United'da Carlo Ancelotti sesleri

Sezon sonuna kadar Ralf Rangnick ile sezon sonuna kadar geçici teknik direktörlük görevi için anlaşan Manchester United'ın sezon sonunda yeni bir teknik direktörle anlaşması bekleniyor. Kırmızı Şeytanlar’ın adayları arasına İspanyol devi Real Madrid'i çalıştıran tecrübeli teknik adam Carlo Ancelotti de dahil oldu.

Haberin Devamı

Carlo Ancelotti Manchester United’ın teknik direktör adayları arasına girdi. The Times’ın haberine göre eğer Manchester United ana hedefi olan iki isim Mauricio Pochettino ve Erik ten Hag’dan biriyle anlaşamazsa sezon sonunda Real Madrid’den ayrılması gündemde olan İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti ile anlaşma sağlayabilir.

Öte yandan Real Madrid’in de Mauricio Pochettino’ya bir ilgisi olduğu iddiaları oldukça güçleniyor. Şu anda Paris Saint-Germain’in başında bulunan Arjantinli hocanın kararı Avrupa’nın üç büyük kulübün önümüzdeki sezon planlamalarını büyük ölçüde etkileyebilir.

YORUM YAZ