MENÜ

Yıldızlar konuşuyor

Fenerbahçe'nin yıldız isimleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün Dereağzı'nda düzenlenen etkinlere katıldı. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Rize maçından çmce açıklamalarda bulundu.

Yıldızlar konuşuyor

Webo, Baroni, Alper ve Salih, Fenerbahçe Çocuk Kulübü Fantorya’nın yaptığı organizasyonda çocuklarla bir araya geldi. Uzun süre çocuklarla vakit geçiren futbolcular daha sonra da takımla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Söze ilk başlayan Webo oldu. Çocukları mutlu edebilmenin büyük bir şans olduğunu söyleyen Kamerunlu, “Kulübümüzün bu tarz etkinler düzenlemesi ve bizim de bunun içinde olmamız gurur verici. Çaykur Rizespor maçında çocukları ve kadınları bir kez daha mutlu etmek için her şeyimizi ortaya koyacağız. Bu karşılaşma bizim için çok önemli” dedi. Şampiyonluk maçına geldiklerini belirten Baroni, “Hepimiz bunun bilincindeyiz. Şampiyon olmak için elimizden gelen tüm mücadeleyi ortaya koymak istiyoruz. Başkanımız için de bu maçın önemini biliyoruz. Onu mutlu etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Büyük bir aileyiz’

Takımın genç yıldızlarından Salih Uçan da, büyük bir aile olduklarını belirtip sözlerine başladı, “Matematiksel olarak olmasa da ‘şampiyonuz’ diyebiliriz. Bunu ilan ettikten sonra da bayram gibi kutlarız. Artık bu sevinci yaşamanın vakti geldi” sözlerini sarfetti. Alper Potuk ise şunları söyledi: “Rizespor karşılaşmasını sezonun final maçı olarak görüyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle kazanıp inşallah şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk turunu kendi sahamızda atacağız. Beraberlik değil kazanarak zaferimizi kutlayacağız.”

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ