MENÜ

Yıldızlar Avni Aker'e iniyor

Trabzonspor'un yeni kadrosu ilk kez Avni Aker'e çıkıyor. Cardozo'lu, Belkalem'li, Constant'lı Fırtına, hazırlık maçında İtalya Serie B takımı Trapani'yi ağırlayacak

Yıldızlar Avni Aker'e iniyor

Avusturya kampında 3 hazırlık maçı oynayarak sezonun ilk provalarını gerçekleştiren Trabzonspor, bu kez Avni Aker’de taraftarının huzuruna çıkıyor. Cardozo’lu, Belkalem’li, Constant’lı yıldızlar topluluğu Bordo-Mavililer, İtalya Serie B takımı Trapani’yi ağırlayacak. Saat 20.00’de start alacak olan karşılaşmada Karadeniz ekibinin teknik direktörü Vahid Halilhodziç’in kadrosundaki oyuncuların büyük bölümüne birer devre şans vereceği öğrenildi. Bu karşılaşmada yönetimin ve teknik heyetin bir başka beklentisi de taraftar... Geçtiğimiz sezon takıma beklenen desteği vermeyen Trabzonlular’ın Avni Aker’deki sezonun ilk karşılaşmasında tribünlerdeki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ruslar da merak ediyor

Bu arada tribünlerde Trabzonspor’u en az kendi taraftarları kadar dikkatle izleyecek Rus temsilcileri de olacak. Takımın Avrupa Ligi grupları öncesinde oynayacağı Play-Off mücadelesinde rakibi olan Rostov’un kurmayları, Trabzonspor’u canlı izlemek için Trabzon’a geliyor. Geçtiğimiz sezonun takımının tamamen değişmesi sebebiyle izlenim konusunda sıkıntı yaşayan Rostov’un teknik kadrosu, hazırlık maçlarını analiz ederek tur şansını yükseltmeye çalışacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ