MENÜ
Sponsorlu

Yıldız Tilbe Doyumsuz Konseri ve Canlı Yayınıyla Moral Olacak

Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının pazartesi akşamı konuğu Yıldız Tilbe olacak. Güçlü sesi ve yorumuyla ünlü sanatçı, hem canlı yayında hem de sonrasında yayınlanacak konserinde hayranlarıyla buluşacak.

Yıldız Tilbe Doyumsuz Konseri ve  Canlı Yayınıyla Moral Olacak

Demirören Medya’nın ‘#EvdeKalMüzikleKal’ konsepti, Poll Production sanatçılarının Youtube üzerinden konserlerinin yayınlanmasıyla devam ediyor. Türkiye’nin ünlü müzisyenleri, yazın verdikleri konserler ve canlı yayınlarla hayranlarının evlerine geliyor. 20 Nisan Pazartesi akşamda Türkiye, Yıldız Tilbe ile buluşacak. Harbiye Açıkhava konserinin yayınlanmasından önce de Tilbe, aynı Youtube adresinde canlı yayında olacak. Yıldız Tilbe’nin 'Delikanlım' 'Vazgeçtim, Çabuk Olalım Aşkım, Çat Kapı ve 'Anma Arkadaş' gibi en sevilen parçalarını seslendireceği konser ve yayın https://www.youtube.com/user/PollProductionWeb/featured adresinden izlenebilecek.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe’nin ardından önümüzdeki günlerde Kibariye&Halil Sezai, Hakan Altun, Murat Dalkılıç, Merve Özbey&Fettah Can, Hande Yener, Hakan Altun&Cengiz Kurtoğlu, Deniz Seki&Rafet El Roman, konserleri ve canlı yayınları ile organizasyon devam edecek.

YORUM YAZ