MENÜ

Yıldız oyuncu Hapishanede Karantinada!

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, hapis günlerinde Corona Virüs salgınına yakalanmanın talihsizliğini yaşıyor. Hapishanede karantina altında olan Ronaldinho, diğer mahkumlarla birlikte ayak tenisi oynarken görüntülendi. İŞTE O EFSANENİN AYAK TENİSİ OYNADIĞI ANLAR!

39 yaşındaki Brezilyalı efsane Ronaldinho, Paraguay’a sahte pasaportla giriş yapmaya çalıştığı için tutuklanmıştı. Hapishane günlerini Paraguay'da ayak tenisi oynayarak geçiren Ronaldinho da, corona virüs nedeniyle kendi karantinasını yaşıyor.

Haberin Devamı

Ronaldinho Kimdir?

21 Mart 1980'de Brezilya'nın Porto Alegre şehrinde doğan Ronaldinho, futbola Gremio şehrinde başlamıştır. Gremio'da gösterdiği başarılı performansın ardında önce Paris Saint Germain'e sonrasında da efsane olduğu Barcelona'ya transfer olmuştur. Ardından Milan, Flamengo, Atletico Minerio, Queretaro ve Fluminense'de forma giyen Ronaldinho, 16 Ocak 2018'de futbolu bırakmıştır. Kariyeri boyunca 97 kez Brezilya Milli Takım formasını giyen yıldız orta saha, 33 gole imza atmıştır.

Futbol hayat süresince 529 maça çıkan yıldız oyuncu kariyeri boyunca toplam 196 gol atmış ve 161 asistlik katkıyla oynamıştır. Tarihin en iyi oyuncularından birisi olarak gösterilen Ronaldinho, 1 Ballon D'or ödülü, 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve 1 Dünya Kupası kazanmıştır.

YORUM YAZ