MENÜ

Yıldız futbolcudan şok istek!

Zürich'te top koşturan Gilles Yapi'nin bir dönem inançları gereği oğlunu kurban etme aşamasına geldiğini itiraf etti.

Yıldız futbolcudan şok istek!

İsviçre'nin FC Zürich takımında forma giyen 32 yaşındaki futbolcu Gilles Yapi hakkında çıkan haber kan dondurdu. Bir çocuk babası olan Yapi'den, oğlunu din uğruna kurban etmesi istendiği ortaya çıktı.
Bağımsız bir Protestan kilisesine üye olan Yapi, kilisenin web sitesinde yayımlanan bir videoda, "Ünlü olmak, zararlı kapılar açabilir - günahları, sapkınlıkları, fuhuşu, pornografiyi ve mastürbasyonu. Bir bakıma ben tüm bunların kölesiydim" diye konuştu.

"İntiharın eşiğine geldim"

Ayrıca eskiden kara büyüye inanan Yapi, "Bir tanıdık sayesinde gizli güçlerle tanıştım, O andan itibaren durumum gittikçe kötüleşti. Mevcut sorunlarıma ekonomik zorunluklar eklendi. Ayağımın altındaki zemin kaydı, depresif oldum ve intiharın eşiğine bile geldim" dedi. Yapi, kötü dostlar tarafından 250 bin İsviçre Frankı değerinde bir borca sürüklendiğini de belirtti.

Bardağı taşıran son damla


Yapi'ye verilen emir ise bardağı taşıran son damla oldu: Yapi'den oğlunu kurban etmesini istediler! Bunun üzerine kendine gelen futbolcu, "Artık dur demenin zamanı geldiğini anladım, bu kadarını yapamazdım" dedi.

"Hazreti İsa spor şefim"

Bugün Tanrı'dan başka hiçbir şeye inanmayan Yapi, "Tanrı benim başkanım, Hazreti İsa ise spor şefimdir. Kutsal Ruh da antrenörüm. İsa'nın ailesinin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum" diyor.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ