MENÜ

Yıldırım'ın dediği oldu

Brezilya'da transferin bittiği dün akşama kadar sözleşmesini feshetmek isteyen Carlos, Başkan Aziz Yıldırım'ın “hayır” demesi üzerine kulübünde kaldı.

Yıldırım'ın dediği oldu

“Gidecek mi, kalacak mı?” tartışmalarıyla son günlerde spor gündeminin ilk sırasına oturan Roberto Carlos, en az devre arasına kadar daha Fenerbahçe için ter dökecek. Kendisine pek sıcak bakmayan ve son haftalarda ya yedek bırakan ya da erkenden oyundan alan teknik direktör Daum ile arası limoni olduğu için Brezilya’ya dönüşünü erkene almak isteyen yıldız oyuncu, dün yöneticilerle bir araya geldi. Futbol yaşantısını, Ronaldo’nun forma giydiği Corinthians’ta sürdürmek isteyen Sambacı, Brezilya’da transfer dönemi dün akşam sona erdiği için, yöneticilere ayrılmak istediğini iletti. Yöneticiler ise, geçtiğimiz günlerde FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Sezon sonuna kadar sözleşmesi var, bir yere gidemez. Satmıyorum” diyerek Carlos’a izin vermeyeceğini açıklayan Başkan Aziz Yıldırım’ın kararını kendisine iletti. Yıldırım’ın kararlı tutumu karşısında geri adım atan Carlos, şimdilik Brezilya defterini kapatmak zorunda kaldı. Daum’la da bir görüşme yapan Sambacı’nın ilk 11’de oynama sözü aldığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Devre arasında yeni görüşme
Brezilyalı yıldızın, devre arasında tekrar yöneticilerle bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yapmak ve o günkü şartlara göre bir karara varmak üzere anlaştığı belirlendi. Daum’un tutumunun sürmesi halinde Sambacı’nın, devre arasında Fenerbahçe’den kesin olarak ayrılıp, futbol yaşantısını ülkesinde sürdürme kararında olduğu öğrenildi. Bu gelişmenin ardından, yıldız oyuncu Antalya’ya götürüldü.

Can GEBETAŞ

YORUM YAZ