MENÜ

Yıldırım zor kurtuldu

Başkan Aziz Yıldırım, kendi kullandığı arabayla stat yanındaki kavşaktan dönüşte iki takım taraftarları arasında yaşanan kavganın tam ortasında kaldı.

Yıldırım zor kurtuldu

Polisin aldığı olağanüstü güvenlik önlemleri sayesinde iki takım taraftarları arasında ciddi bir olay yaşanmazken, yine de zaman zaman küçük kavgalara engel olunamadı. Bu kavgalardan birinin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın stada gelişi sırasında yaşanması ise büyük bir tehlike yarattı. Kendi kullandığı arabayla Köprü istikametinden gelip, stadın yanındaki kavşaktan dönerek Saracoğlu’na ulaşmaya çalışan Yıldırım, Salı Pazarı tarafından gelen bir grup Beşiktaş taraftarı ile Fenerbahçeliler arasında yaşanan kavganın ortasında kaldı. İki takım taraftarları arasında yaşanan kargaşa daha sonra kavgaya dönüştü ve caddeye taştı. Bu sırada Yıldırım’ın kullandığı cip, kavganın tam ortasında kaldı.

Haberin Devamı

Koyu camlar kurtardı
Aracın camları koyu renkli olduğu için taraftarların, cipi kullanan Başkan Aziz Yıldırım’ı tanımaması büyük şanstı. Enniyet güçleri, anında müdahale ederek, kavgacı taraftarları ayırırken, yolun açılmasının ardından Başkan Aziz Yıldırım, arabasıyla stadın yolunu tuttu. Bu arada PFDK tarafından verilen 21 günlük hak mahrumiyeti cezası sona eren Yıldırım, karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

YORUM YAZ