MENÜ

Yıldıray Kılıç başkanlığa aday

PTT 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un eski yöneticilerinden Yıldıray Kılıç, kulübün mart ayında yapılacak olağan kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Yıldıray Kılıç başkanlığa aday

Kılıç, yaptığı açıklamada, Kartalspor Kulübü’nde 2004-2009 yılları arasında yöneticilik yaptığını belirterek, "Bilindiği üzere 2004-2009 yılları arasında Kartalspor’u 2. Lig’den alarak bugünkü adıyla PTT 1. Lig’e çıkardık. Bu dönemde tek liste ve istikrarla 5 yıl yöneticilik yaptık. Ancak bizden sonraki 5 yılda 6 kez yönetim değişti. Bu yöneticiler maalesef liyakat ile değil Kartal Belediye Başkanı’nın icazeti ile görev almışlardır" ifadelerini kullandı.

Yıldıray Kılıç, Kartalspor’un layıkıyla temsil edilmediğini savunarak, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi bizim dönemimizde her tür siyasi ve toplum kesiminden yöneticiler bir arada Kartalspor’a hizmet ederken, bu dönemde kulübümüz siyasi bir parti uzantısı gibi idare edilmeye çalışılmıştır. Tüm bu olumsuzluklar ve elbette sportif başarısızlıkları sona erdirmek ve taraftarla kucaklaşarak yeniden lider Kartalspor’u layık olduğu yere taşıyabilmek için başkanlığa adayım."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ