MENÜ

Yiğidolar'dan zafer sözü

Sivas, deplasmanda oynayacağı Galatasaray'ı gözüne kestirdi. Mehmet Nas ve Erman Kılıç güçlü rakiplerinden korkmadıklarını ve en iyi şekilde mücadele edip, zaferle döneceklerini iddia etti.

Yiğidolar'dan  zafer sözü

Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı öncesi çok iddialı... Tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Nas, İstanbul’da zorlu bir mücadele yapacaklarını belirterek, “Nihayetinde rakibimizin kendi sahasında şampiyonluğunu ilan etme şansı var. İnşallah iyi mücadele ve iyi futbolla maçı kazanırız. Açıkçası Galatasaray’ın durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Onlardan korkmuyoruz. Puan ya da puanlarla Sivas’a döneceğiz” diye konuştu.

Yakışır bir şekilde

Yiğidolar’ın 29 yaşındaki yıldızı Erman Kılıç da Arena’da kendilerine yakışır bir futbol ortaya koyacaklarını vurguladı. Başarı futbolcu, “Türk futbolunu yakından ilgilendiren bir maç oynayacağız. İnandığımız zaman başaramayacağımız şey yoktur. Umuyorum ki; istediğimiz futbolu sahaya koyup güzel bir sonuçla da ayrılırız. Sivasspor’a yakışır bir şekilde mücadele etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Çalımbay idmana katılmadı

Galatasaray hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da babasının rahatsızlığından dolayı İstanbul’a giden Rıza Çalımbay’ın yerine takımı antrenör Bülent Albayrak çalıştırdı. Hafif sakatlığı bulunan Hakan ile Uğur takımdan ayrı düz koşu yaparken, sakatlığı bulunan Adem ile izinli Aatıf ve Kadir idmana katılmadı.

YORUM YAZ