MENÜ

Yiğido'da rota Wasilewski

Diego Lugano'nun 2 milyon Euro istemesiyle listesini bir kez daha gözden geçiren Sivasspor, Polonyalı stoper Marcin Wasilewski'ye yöneldi. Anderlecht ile sözleşmesi sona eren Wasilewski'nin Kırmızı-Beyazlı formayı giymesi an meselesi.

Yiğido'da rota Wasilewski

Yeni sezon planlamasını büyük bir titizlikle sürdüren Sivasspor, Diego Lugano’nun 2 milyon Euro garanti para talep etmesi üzerine yeni arayışlara girdi. Listesindeki isimleri bir kez daha mercek altına alan Yiğidolar, Polonyalı stoper Marcin Wasilewski’ye yöneldi. Teknik direktör Roberto Carlos’un transfere onay vermesi halinde 33 yaşındaki savunmacının Kırmızı-Beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Belçika’nın Anderlecht takımıyla sözleşmesi sona eren Wasilewski’nin işini bitirmeyi planlayan yönetim, böylelikle olası bir bonservis bedeli de ödemeyecek. Bu arada Polonyalı yıldıza İsrail temsilcisi Maccabi Telaviv ile Eskişehirspor’un da teklif götürmeye hazırlandığı öğrenildi.

Semih ve Deivid ısrarı

Yeni sezonda sağ kanada Burhan Eşer’i monte edecek olan Sivasspor’da takıma kazandırılacak diğer isimler için de girişimler devam ediyor. Özellikle forvet hattına tecrübeli ve son vuruşlarda etkili bir golcü transfer etmeyi düşünen Kırımızı-Beyazlı yönetim, Deivid de Souza ile Semih Şentürk’ten vazgeçmiyor. Her iki oyuncudan haber bekleyen Yiğidolar, Carlos’un Türkiye’ye dönmesiyle yeniden toplanacak. Yönetim ile Brezilyalı çalıştırıcı arasında yapılacak zirvenin ardından transferde somut adımlar atılmaya başlanacak.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ